VLD-Senioren Groot-Leuven

Foto van enkele leden van de VLD senioren

6 juni 2007

GOED OM WETEN VOOR DE VLAAMS-BRABANDERS (Zelf zullen ze het niet komen vertellen ........ )
CEYSENS ZEER IN DE WEER VOOR LIMBURG


Brief aan de leden en bestuursleden van de Open Vld/Liberale verenigingen,

Een tijdje geleden heeft een gunstige wind ons een brief bezorgd vanuit de provincie Limburg en verspreid door Ceysens aan een aantal Open Vld-afdelingsvoorzitters over de werken die in de toekomst in hun gemeente zouden uitgevoerd worden door de Vlaamse regering. Zij zorgt dus nog steeds erg goed voor deze provincie van waar zij afkomstig is (Hasselt) alhoewel Limburg zelf een aantal afgevaardigden heeft in de Vlaamse Raad en in de Vlaamse regering. Deze mandatarissen uit Limburg zouden dat even goed en zelfs gemakkelijker kunnen doen.

Iedereen in Vlaams-Brabant weet stilaan dat Ceysens als uitgeweken Limburger ook zeer goed zorgt voor andere Limburgers die o.a. in Leuven zijn blijven rondhangen. Zo heeft zij zelfs als Wnd voorzitter van de Leuvense Open Vld-afdeling een jonge uitgeweken Limburgse (afkomstig van Lanaken), die te Leuven minder stemmen behaalde bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen dan een kandidaat van de senioren, laten verkiezen in de Leuvense OCMW-raad. Zij sluit zich als ondervoorzitter nauw aan bij de Open Vld-top die bijvoorbeeld van een georganiseerde "VLD-Senioren Nationaal" tot nu toe niet moet weten ! Uitgeweken Limburgers komen bij de Open Vld in Vlaams Brabant dus vertellen hoe het moet !

Verder wordt ook nog gezegd dat Ceysens te Leuven de Limburgse uitbaters van horecazaken niet vergeet om in hun infrastructuur vergaderingen en allerlei activiteiten te laten doorgaan.

Limburgse (Open Vld)-politici, zelfs als ze elders wonen en werken, zijn blijkbaar nog altijd zeer in de weer voor Limburg en de Limburgers !

De Vlaams-Brabanders moeten zich dan ook afvragen of Ceysens ook zo bezorgd is over de werken en problemen van Vlaams Brabant en van het arrondissement Leuven. Zoveel ijver hebben wij tot nu toe niet kunnen vaststellen. Zij is immers door de Vlaams-Brabantse kiezer verkozen in de Vlaamse Raad en dit voor het arrondissement Leuven waar zij woont. Ook de bewoners van andere provincies moeten zich hierbij vragen stellen.

Vriendelijk groeten,

Staf Mertens
Voorzitter VLD-Senioren

PS : Op verzoek kan een afschrift van bovengenoemde brief bekomen worden.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 


Bestuur Kalender In beeld Pers Dossiers Contact Links