Liberale Senioren Groot-Leuven (LSL)

Foto van enkele leden van de VLD senioren

15 januari 2008 

MEDEDELING : ''WEBSITE VLD-SENIOREN VERNIEUWD''

Geachte Dames en Heren Leden en Bestuursleden der Liberale verenigingen,
Geachte Dames en Heren Mandatarissen van de Open Vld,
Geachte Dames en Heren van de Media,
Geachte Heer, Mevrouw,

Met deze wensen wij U te informeren, mocht U het nog niet hebben vastgesteld, dat de website van de VLD-Senioren in een nieuwkleedje werd gestoken (zie "http://www.vldsenioren.be/leuven/" ).

Inhoudelijk is onze website heel wat minder braaf geworden. Dat kunt U reeds onmiddellijk merken op de openingsbladzijde "Welkom". Verder verwijzen wij o.a. naar de rubriek "Pers" waarin een aantal (Pers)Mededelingen wordt weergegeven.

Wij denken dat het hoog tijd is dat o.a. de liberale senioren in Vlaanderen meer uit hun schelp komen en dat zij zich weerbaarder tonen t.o.v hen die de senioren als wegwerpkiezers beschouwen en hen geen inspraak gunnen in materies die hen rechtstreeks aanbelangen.

Het jaar 2007 is alweer voorbij en we moeten vaststellen dat er op nationaal Open Vld-niveau bijvoorbeeld nog altijd geen seniorenstructuur- en werking (geleid door gemotiveerde 55-plussers), die naam waardig, bestaat. Het is de hoogste tijd dat daarvan werk wordt gemaakt ........... en doen alsof wordt niet meer aanvaard.

Met vriendelijke groeten,

Staf Mertens
Voorzitter VLD-Senioren
 


Bestuur Kalender In beeld Pers Dossiers Contact Links